Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Svar til Mads Timm: Superligaen er IKKE kedelig!

Mandag formiddag publicerede BT et debat/blog indlæg af den tidligere OB spiller Mads Timm. I forbindelse med den kommende opstart af Alka Superligaen, var temaet netop den bedste række i landet - en række som Mads Timm åbenbart finder kedelig…

Mads Timm har naturligvis ret til sin mening, ligesom der sikkert også er mange andre der vælger Alka Superligaen fra, af den ene eller anden grund. Men hvorfor har Mads Timm valgt Alka Superligaen fra?

I blogindlæget har Mads Timm to store argumenter imod Alka Superligaen, trænerne bliver sure og fornærmede over kritik, mens spillerne blot svare på journalisternes spørgsmål som om de var robotter.

Nu ser vi alle fodbold på vores egen måde, personligt har jeg ofte en kamp kørende i baggrunden, så jeg altid har et øre på kampen, hvis der lige skal laves noget andet imens. Andre lukker resten af verden ude, mens de holder 100 procent fokus på kampen. Mads vælger åbenbart at sætte sin fokus 100 procent på ting der sker før og efter kampene - i hvertfald når han skal argumentere for hvorfor han finder Alka Superligaen kedelig.

Nu skal jeg selvfølgelig ikke tale på Mads vegne, men jeg gætter på han ikke har brugt to minutter på den ellers fremragende serie af Kian Fonoudi og Kasper Marker fra Eurosport. Her bliver netop åbent for filterne, takket være en stor åbenhed hos Randers FC. Men Mads fortrækker mere Premier League, der selvfølgelig er kendt for åbenhjertelig snak fra både spillere og trænere efter kampene… eller…

Jeg finder på ingen måde Alka Superligaen kedelig. Selvfølgelig er der kampe der er mere spændende end andre. Jeg fortrækker dog til enhver tid at tænde for Randers FC - Hobro IK en søndag eftermiddag, frem for et opgør mellem to italienske eller spanske mandskaber jeg ikke har det midste forhold til. Og ja, der spilles nogle gange fantastisk fodbold i både Spanien, Italien og England, men jeg har ikke det store forhold til hverken Torino FC, Malaga eller for den sags skyld 80 procent af de engelske Premier League hold.

Med Superligaen har jeg dog et nærhedsforhold. Jeg skal i de fleste tilfælde ikke sidde og kikke på et kort for at finde ud af hvor en dansk klub har hjemme (kniber dog med nogle jyske hold), ligesom alle jeg kender mindst har ét hold de følger i landets to bedste rækker. Der er dermed altid noget at snakke fodbold om, når Alka Superliga ruller. Alene blandt de folk der er med til at lave Sofabold, har vi folk der følger alt lige fra Hobro IK til FC Helsingør og FC Midtjylland, samt ikke mindst OB, Brøndby IF og F.C. København.

Der er helt sikkert også personligheder i Alka Superligaen. Det er muligt vi ikke har en José Mourinho eller Arsène Wenger, men vi har Ståle Solbakken, Alexander Zorniger, David Nielsen og Ricardo Moniz der alle sætte kulør på ligaen, om man er fan af deres hold eller ej. Og ja Mads, jeg forventer faktisk de trænere bliver en smule stødt, hvis en journalist kritisere dem og det de bruger 40-60 timer om uge på, specielt hvis det er baseret på hvad journalisten blot har set de sidste to timer.

Når spillerene forsøger at sige deres ærlige mening, bliver de mødt med den ene overskrift i medierne efter den anden, hvis de da ikke bliver ramt af en karantæne fra DBU for kritik af en dommer. Jeg ved du ikke ligefrem fik meget spilletid i Manchester United kære Mads, men de fleste spillere har faktisk et ønske om at komme på banen runden efter. Som du ved, så tilbringer fodboldspillere ret meget tid sammen, specielt til træning. Jeg har lidt på fornemmelsen, at det ville skabe en noget dårlig stemning i omklædningsrummet, hvis en spiller sabler enten en medspiller, træner eller ledelsen i klubben efter en kamp, fordi man lige var høj på adrenalin når man fik stukket en mikrofon op i ansigtet.

Så her fra min stol kan der kun gå alt for lang tid til den 9. Februar, hvor AC Horsens og FC Midtjylland åbner foråret i Alka Superligaen… jeg sidder helt sikkert klar!

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
⚽️ Hvem tager 6. pladsen i 3F Superligaen i Grundspillet?
Silkeborg IF
AGF
Viborg FF
OB
Anden
Uge 04
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
African Cup of Nations
UEFA Women's EURO 2022
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
EHF EURO (H)
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Tour de France
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️