Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kamp for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

UEFA EURO 2020 kalender

Dette er oversigten over de kommende kampe ved UEFA EURO 2020. UEFA fortog lodtrækning til de 6 grupper den 30. november 2019 og første kamp ved EURO 2020 spilles 11. juni, mens finalen spilles 11. juli på Wembley Stadium i London, England.

Som noget nyt kan du tilføje UEFA EURO 2020 kampene som blot flag i din kalender, eller du kan vælge vores traditionelle visning.

Her under kan du finde en oversigt over samtlige kampe ved UEFA EURO 2020. TV kanaler vil blive tilføjet efterhånden som de bliver offentligjort. Tilføjer du du kalenderen, vil din kalender automatisk blive opdateret med TV info, ligesom hold vil blive tilføjet kampe efterhånden som turneringen skrider frem.

DR viser 22 af de 51 kampe, inklusiv to af Danmarks kampe i gruppespillet, samt eventuelle kampe Danmark får videre i turneringen efter gruppespillet. Samtlige kampe vises på Viaplay. Både åbningskampen og finalen vises på DR.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

UEFA har i marts 2020 meddelt, at på trods af flytningen af turneringen til 2021, vil turneringen forsat hedde UEFA EURO 2020.

 

Gruppe A   Gruppe B
🇹🇷Tyrkiet   🇩🇰 Danmark
🇮🇹 Italien   🇫🇮 Finland
🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales   🇧🇪 Belgien
🇨🇭 Schweiz   🇷🇺 Rusland
     
Gruppe C   Gruppe D
🇳🇱 Holland   🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England
🇦🇹 Østrig   🇭🇷 Kroatien
🇺🇦 Ukraine   🏳 Play-off Path C
🏳 Play-off Path D/A   🇨🇿 Tjekkiet
     
Gruppe E   Gruppe F
🇪🇸 Spanien   🏳 Play-off Path D/A
🇸🇪 Sverige   🇩🇪 Tyskland
🇵🇱 Polen   🇫🇷 Frankrig
🏳 Play-off Path B   🇵🇹 Portugal
     

 

Kalender alarm er som default sat til 15 minutter før start - dette kan ændres hvis du er logget ind som bruger.

11
jul
Søndag
 
 
Klik for mere info
UEFA EURO 2021
UEFA EURO 2021
21:00
21:00
Kamp endnu ikke fastlagt
Finale
Se alle TV kanaler
DR1ZDFViaplay
(
4
)
⏰ Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️